ՎՍՏԱՀԵԼԻ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐ ԱՇԽԱՏԱՆՔ ԱՌԱՋԱՐԿՈՂՆԵՐԻ ԵՎ ՓՆՏՐՈՂՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ

ԳՏԵՔ ՄԵԶ odnoklassniki-iconfacebook-icon

Հացթուխ, խմորի մասնագետ, թխող

Կոդ՝ 7025:

Պահանջվում է մինչև 55տ. /իգ./ պիցցայի խմոր պատրաստող: Փորձը պարտադիր չէ: Կարող են դիմել նաև հացի փռում աշխատած կանայք: Գրաֆիկը՝ 09:00-24:00, օրը մեջ, աշխատավարձը՝ մոտ 5000 դրամ:

Կոդ՝ 6850:

Հացի արտադրամասի համար պահանջվում են մինչև 59տ. դռնաղչի, խմորչի, թխող մասնագետներ: Գրաֆիկը՝ գիշերային, աշխատավարձը՝ սկզբնական 2500դրամ, թխում են 1-1.5 պարկ /սկզբնական/: Տարածքը՝ Աջափնյակ:

Կոդ՝ 6808:

Պահանջվում է մինչև 59տ. փորձառու կարկանդակ, խաչապուրի պատրաստող բիստրոյի համար: Գրաֆիկը՝ սկզբնական շրջանում 09:00-15:00, հետո մինչև 18:00, տարածքը՝ Չրջանային: Աշխատավարձը՝ նախնական կես գրաֆիկի համար 2000-3000դրամ, հետո բարձրանալու է:

Կոդ՝ 6780:

Արագ սննդի սպասարկման համար պահանջվում է մինչև 50տ. խմորի մասնագետ և օգնական: Գրաֆիկը՝ 09:00-21:00, 21:00-09:00, աշխատավարձը՝ 4000+:

Կոդ՝ 6734:

Հացի արտադրամասում անհրաժեշտ է փորձառու թոնրի լավաշ թխող: Գրաֆիկը՝ խառը, տեղում: Աշխատավարձը՝ 6000դրամ:

Կոդ՝ 6727:

Պահանջվում է մինչև 45տ. /ար./ փորձառու լահմաջոյի մասնագետ: Գրաֆիկը՝ 09:00-21:00, շաբաթը 2 օր հանգիստ: Աշխատավարձը՝ մոտ 6000 դրամ:

Կոդ՝ 6726:

Հացաբուլկեղենի արտադրամասի համար պահանջվում է մինչև 58տ. փորձառու /իգ., ար./ հաց ձևավորող և բուլկու մասնագետ /միաժամանակ/: Գրաֆիկը՝ 03:00-13:00 /գիշերային/: Գործատուն հոգում է գիշերային տեղափոխումը: Աշխատավարձը՝ մոտ 6000 դրամ:

Կոդ՝ 5700:

Մինչև 55տ. /իգ./ լավաշ թխողներ: Գրաֆիկը՝ 10:00-ից մինչև աշխատանքի ավարտը:Թխում են սաջի վրա: Աշխատավարձը՝ 12.000 դրամը կիսվում է 3 աշխատողի միջև:

Կոդ՝ 6400:

Արտադրամասի համար պահանջվում է ֆրանսիական, եվրոպական հացի փորձառու մասնագետներ: Գրաֆիկը՝ 20:30-08:00, աշխատավարձը՝ սկսված 4000դրամից: